Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250 grame ciocolata amaruie
- 125 grame unt
- 3 galbenusuri de ou
- 25 cl lapte
- 2 lingurite de cafea solubila
- 3 kiwi
- 2 pere
- 200 grame mandarine
- 6 rondele de ananas
- 250 capsuni
Mod de preparare:
Taiati ciocolata in bucati si o topeti pe foc, la bain-marie. Dupa ce s-a omogenizat, adaugati untul
putin cate putin si amestecati pana se omogenizeaza. Separat, bateti galbenusurile. Incalziti laptele amestecat cu cafeaua. Cand laptele este fierbinte, il adaugati peste galbenusuri si amestecati continuu pana cand obtineti o spuma densa. Turnati aceasta compozitie in vasul pe care l-ati utilizat la
topirea ciocolatei si amestecati bine. Crema astfel obtinuta se incalzeste la foc mic, fara sa fiarba. Spalati fructele si le taiati in cubulete. Nu trebuie decat sa inmuiati cubuletele de fructe in delicioasa crema.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?