Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 vinete
- 2 rosii
- 4 linguri de ulei masline
- 1 legatura de patrunjel
- 1 catel de usturoi
- 2 bucati de arpagic
- sare
- piper
Mod de preparare:
Vinetele se taie in doua, se cresteaza usor cu un cutit. Se asaza intr-o tava, se stropesc cu putin ulei si se dau la cuptorul incins pentru 30 de minute. Dupa ce s-au copt se scot si se scobeste pulpa cu o lingura. Se curata rosiile si se scot semintele. Intr-o tigaie se caleste putin usturoiul si arpagicul tocat, se adauga rosiile taite in bucati si patrunjelul tocat si se lasa pe foc cam 10 minute. Se adauga sare, piper si vinetele si se bateti compozitia compozitia cu mixerul. Se serveste rece.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.