Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 vinete
- 2 rosii
- 4 linguri de ulei masline
- 1 legatura de patrunjel
- 1 catel de usturoi
- 2 bucati de arpagic
- sare
- piper
Mod de preparare:
Vinetele se taie in doua, se cresteaza usor cu un cutit. Se asaza intr-o tava, se stropesc cu putin ulei si se dau la cuptorul incins pentru 30 de minute. Dupa ce s-au copt se scot si se scobeste pulpa cu o lingura. Se curata rosiile si se scot semintele. Intr-o tigaie se caleste putin usturoiul si arpagicul tocat, se adauga rosiile taite in bucati si patrunjelul tocat si se lasa pe foc cam 10 minute. Se adauga sare, piper si vinetele si se bateti compozitia compozitia cu mixerul. Se serveste rece.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară