Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 vinete
- 2 rosii
- 4 linguri de ulei masline
- 1 legatura de patrunjel
- 1 catel de usturoi
- 2 bucati de arpagic
- sare
- piper
Mod de preparare:
Vinetele se taie in doua, se cresteaza usor cu un cutit. Se asaza intr-o tava, se stropesc cu putin ulei si se dau la cuptorul incins pentru 30 de minute. Dupa ce s-au copt se scot si se scobeste pulpa cu o lingura. Se curata rosiile si se scot semintele. Intr-o tigaie se caleste putin usturoiul si arpagicul tocat, se adauga rosiile taite in bucati si patrunjelul tocat si se lasa pe foc cam 10 minute. Se adauga sare, piper si vinetele si se bateti compozitia compozitia cu mixerul. Se serveste rece.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare