12:07, 7 Iulie 2011 publicat în Retete culinare

Iata o reteta de salata de vinete foarte usoara si foarte sanatoasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...
  • 4 vinete
  • 2 rosii
  • 4 linguri de ulei masline
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 catel de usturoi
  • 2 bucati de arpagic
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Vinetele se taie in doua, se cresteaza usor cu un cutit. Se asaza intr-o tava, se stropesc cu putin ulei si se dau la cuptorul incins pentru 30 de minute. Dupa ce s-au copt se scot si se scobeste pulpa cu o lingura. Se curata rosiile si se scot semintele. Intr-o tigaie se caleste putin usturoiul si arpagicul tocat, se adauga rosiile taite in bucati si patrunjelul tocat si se lasa pe foc cam 10 minute. Se adauga sare, piper si vinetele si se bateti compozitia compozitia cu mixerul. Se serveste rece.

Citeste si:
Leurda - Regina Sănătății! De la bogăția în nutrienți la...
Leurda - Regina Sănătății! De...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri