Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 vinete
- 2 rosii
- 4 linguri de ulei masline
- 1 legatura de patrunjel
- 1 catel de usturoi
- 2 bucati de arpagic
- sare
- piper
Mod de preparare:
Vinetele se taie in doua, se cresteaza usor cu un cutit. Se asaza intr-o tava, se stropesc cu putin ulei si se dau la cuptorul incins pentru 30 de minute. Dupa ce s-au copt se scot si se scobeste pulpa cu o lingura. Se curata rosiile si se scot semintele. Intr-o tigaie se caleste putin usturoiul si arpagicul tocat, se adauga rosiile taite in bucati si patrunjelul tocat si se lasa pe foc cam 10 minute. Se adauga sare, piper si vinetele si se bateti compozitia compozitia cu mixerul. Se serveste rece.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!