Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g paine alba
- 8 linguri ulei de masline
- 700 g rosii
- 1 ardei gras
- 1 ceapa rosie de apa
- 1 legatura busuioc
- 1 catel de usturoi
- 1 lingura capere
- 4 linguri otet alb
- sare
- piper
Mod de preparare:
Painea se taie cubulete de circa 2 cm, care se prajesc usor in putin ulei de masline incins. Rosiile se spala si se taie marunt. Ardeiul, curatat de seminte si nervuri, se taie fasii, iar ceapa - fideluta. Se spala busuiocul, se aleg frunzulitele si se toaca marunt, iar usturoiul curatat se piseaza. Intr-un bol, se amesteca painea cu rosiile, ardeiul, ceapa si caperele si se adauga otetul batut cu restul de ulei, busuioc, sare si piper si, la sfarsit de tot,
usturoiul. Se amesteca bine salata si se lasa 30 de minute la rece. Se gusta de sare si piper si se serveste decorata cu frunzulite de busuioc.
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”