Dificultate: redusa
Ingrediente :
- 250 gr tortellini
- 125 gr bacon putin afumat
- 2-3 linguri ulei masline
- 200 gr smantana
- sare
- piper
- 1 foaie de dafin
- 1 lingurita maghiran
- 1 varf de cutit zahar
- 50 gr parmezan
Mod de preparare :
Se fierb tortellni in apa cu un praf de sare, dupa care se iau de pe foc si se mai lasa in apa cateva minute. Se strecoara apa si ii lasati de-o parte. Se pregateste sosul de smantana: baconul se taie cubulete, care se rumenesc in putin ulei. Se adauga maghiranul, foaia de dafin, zaharul, sare si piper, iar la sfarsit smantana. Se amesteca sosul cu tortellini si se serveste cu parmezan ras deasupra.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară