Dificultate: redusa
Ingrediente :
- 250 gr tortellini
- 125 gr bacon putin afumat
- 2-3 linguri ulei masline
- 200 gr smantana
- sare
- piper
- 1 foaie de dafin
- 1 lingurita maghiran
- 1 varf de cutit zahar
- 50 gr parmezan
Mod de preparare :
Se fierb tortellni in apa cu un praf de sare, dupa care se iau de pe foc si se mai lasa in apa cateva minute. Se strecoara apa si ii lasati de-o parte. Se pregateste sosul de smantana: baconul se taie cubulete, care se rumenesc in putin ulei. Se adauga maghiranul, foaia de dafin, zaharul, sare si piper, iar la sfarsit smantana. Se amesteca sosul cu tortellini si se serveste cu parmezan ras deasupra.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare