Dificultate: redusa
Ingrediente :
- 250 gr tortellini
- 125 gr bacon putin afumat
- 2-3 linguri ulei masline
- 200 gr smantana
- sare
- piper
- 1 foaie de dafin
- 1 lingurita maghiran
- 1 varf de cutit zahar
- 50 gr parmezan
Mod de preparare :
Se fierb tortellni in apa cu un praf de sare, dupa care se iau de pe foc si se mai lasa in apa cateva minute. Se strecoara apa si ii lasati de-o parte. Se pregateste sosul de smantana: baconul se taie cubulete, care se rumenesc in putin ulei. Se adauga maghiranul, foaia de dafin, zaharul, sare si piper, iar la sfarsit smantana. Se amesteca sosul cu tortellini si se serveste cu parmezan ras deasupra.
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV