Dificultate: redusa
Ingrediente:
Îl vei adora: 5 Moduri în care poți consuma TURMERICUL

- 500 g cirese
- 3 oua
- 3 linguri faina
- 3 linguri zahar pudra
- 2 plicuri zahar vanilat
- 1 lingura zahar tos
- 200 ml frisca nebatuta
- 200 ml lapte
- 20 g unt
- 2 linguri tuica de prune
- 1 varf de cutit sare
Mod de preparare:
Ciresele se spala si li se scot coditele si samburii, lasand zeama sa se scurga intr-un bol. Se bat bine ouale cu zaharul pudra, zaharul vanilat si putina sare. Se adauga faina, se dilueaza amestecul, adaugand treptat lapte si frisca nebatuta si se parfumeaza cu tuica de prune si zeama de la cirese. Intr-o forma rotunda, unsa cu unt, se asaza ciresele, peste ele se toarna aluatul, se da la cuptorul incins si se lasa sa se coaca circa 40 de minute. Se scoate prajitura din cuptor, se pudreaza cu zahar tos si se serveste calduta sau rece dupa gustul fiecaruia.
Cum să-ți serbezi ziua onomastică

Foto interior : Rafael Garcia- Suarez
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră