Difiicultate: redusa
Ingrediente:
- 4 nectarine
- 5 oua
- 6 linguri de zahar
- 2 linguri de faina
- 100 ml smantana proaspata
- 1 plic de praf de copt
- 1 pahar de lapte
- 120 g unt
- sucul de la o lamaie
- un praf de sare
Mod de preparare:
Ouale se bat spuma cu zaharul. Se adauga faina, praful de copt si un praf de sare.Se amesteca bine, dupa care se adauga smantana si un pahar de lapte. Nectarinele se spala si se taie sferturi mai mari. Intr-o craticioara, se topeste 100 g unt care se amesteca cu ouale. In restul de unt se calesc bucatile de nectarine, se adauga coaja si sucul de lamaie. Ouale se toarna peste nectarine, se intind uniform in tigaie si se lasa se prajeasca pe ambele parti. Omleta se serveste calda cu cascaval ras deasupra.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?