Difiicultate: redusa
Ingrediente:
- 4 nectarine
- 5 oua
- 6 linguri de zahar
- 2 linguri de faina
- 100 ml smantana proaspata
- 1 plic de praf de copt
- 1 pahar de lapte
- 120 g unt
- sucul de la o lamaie
- un praf de sare
Mod de preparare:
Ouale se bat spuma cu zaharul. Se adauga faina, praful de copt si un praf de sare.Se amesteca bine, dupa care se adauga smantana si un pahar de lapte. Nectarinele se spala si se taie sferturi mai mari. Intr-o craticioara, se topeste 100 g unt care se amesteca cu ouale. In restul de unt se calesc bucatile de nectarine, se adauga coaja si sucul de lamaie. Ouale se toarna peste nectarine, se intind uniform in tigaie si se lasa se prajeasca pe ambele parti. Omleta se serveste calda cu cascaval ras deasupra.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară