Difiicultate: redusa
Ingrediente:
- 4 nectarine
- 5 oua
- 6 linguri de zahar
- 2 linguri de faina
- 100 ml smantana proaspata
- 1 plic de praf de copt
- 1 pahar de lapte
- 120 g unt
- sucul de la o lamaie
- un praf de sare
Mod de preparare:
Ouale se bat spuma cu zaharul. Se adauga faina, praful de copt si un praf de sare.Se amesteca bine, dupa care se adauga smantana si un pahar de lapte. Nectarinele se spala si se taie sferturi mai mari. Intr-o craticioara, se topeste 100 g unt care se amesteca cu ouale. In restul de unt se calesc bucatile de nectarine, se adauga coaja si sucul de lamaie. Ouale se toarna peste nectarine, se intind uniform in tigaie si se lasa se prajeasca pe ambele parti. Omleta se serveste calda cu cascaval ras deasupra.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor