IN ACEST ARTICOL:
O reteta interesanta de bors bulgaresc

Ingrediente:

  • 0,4 kg carne de vita cu os
  • 1,5 kg varza proaspata
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa
  • 5-6 rosii
  • 2-3 ardei grasi
  • 1-2 morcovi
  • 2 linguri de ulei
  • verdeata
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • Mai intai se pune carnea la fiert la foc mic si se spumeaza pe parcurs.

Apoi se adauga pe rand cartofii taiati cubulete, varza taiata subtire, ardeii si morcovii. Se adauga verdeata: dafin, marar si patrunjel. La sfarsit daca vreti puteti sa puneti si smantana.

Mai multe retete simple si delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri