Ingrediente:
- 0,4 kg carne de vita cu os
- 1,5 kg varza proaspata
- 4 cartofi
- 1 ceapa
- 5-6 rosii
- 2-3 ardei grasi
- 1-2 morcovi
- 2 linguri de ulei
- verdeata
- foi de dafin
- sare
- piper
- Mai intai se pune carnea la fiert la foc mic si se spumeaza pe parcurs.
Apoi se adauga pe rand cartofii taiati cubulete, varza taiata subtire, ardeii si morcovii. Se adauga verdeata: dafin, marar si patrunjel. La sfarsit daca vreti puteti sa puneti si smantana.
Mai multe retete simple si delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?