Ingrediente:
- 0,4 kg carne de vita cu os
- 1,5 kg varza proaspata
- 4 cartofi
- 1 ceapa
- 5-6 rosii
- 2-3 ardei grasi
- 1-2 morcovi
- 2 linguri de ulei
- verdeata
- foi de dafin
- sare
- piper
- Mai intai se pune carnea la fiert la foc mic si se spumeaza pe parcurs.
Apoi se adauga pe rand cartofii taiati cubulete, varza taiata subtire, ardeii si morcovii. Se adauga verdeata: dafin, marar si patrunjel. La sfarsit daca vreti puteti sa puneti si smantana.
Mai multe retete simple si delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei