O reteta interesanta de bors bulgaresc

Ingrediente:

  • 0,4 kg carne de vita cu os
  • 1,5 kg varza proaspata
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa
  • 5-6 rosii
  • 2-3 ardei grasi
  • 1-2 morcovi
  • 2 linguri de ulei
  • verdeata
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • Mai intai se pune carnea la fiert la foc mic si se spumeaza pe parcurs.

Apoi se adauga pe rand cartofii taiati cubulete, varza taiata subtire, ardeii si morcovii. Se adauga verdeata: dafin, marar si patrunjel. La sfarsit daca vreti puteti sa puneti si smantana.

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...

Mai multe retete simple si delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com

Citeste si:
Șapte preparate tradiționale românești pe care nu ai cum să nu le...
Șapte preparate tradiționale...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri