Ingrediente:
- 0,4 kg carne de vita cu os
- 1,5 kg varza proaspata
- 4 cartofi
- 1 ceapa
- 5-6 rosii
- 2-3 ardei grasi
- 1-2 morcovi
- 2 linguri de ulei
- verdeata
- foi de dafin
- sare
- piper
- Mai intai se pune carnea la fiert la foc mic si se spumeaza pe parcurs.
Apoi se adauga pe rand cartofii taiati cubulete, varza taiata subtire, ardeii si morcovii. Se adauga verdeata: dafin, marar si patrunjel. La sfarsit daca vreti puteti sa puneti si smantana.
Mai multe retete simple si delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare