Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1kg de cartofi
- 200 g de friptura de pui
- 200 g de cascaval
- 200 g de telemea
- 30 g de unt
- 100 ml de smantana
- 1 ou
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbeti cartofii in coaja, in apa cu sare. Ii curatati de coaja si ii taiati rondele. Ungeti cu unt o tava si asezati un strat de cartofi. Acoperati cu 100 de g de cascaval taiat felii, friptura de pui taiata cubulete, jumatate din cantitatea de branza, sare si piper. Repetati operatiunea, iar ultimul strat trebuie sa fie cartofi. Turnati deasupra smantana amestecata cu oul si se pune cascavalul ramas. Dati la cuptorul, incalzit in prealabil, pana se aureste suprafata compozitiei.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?