Dificultate: redusa
Ingrediente :
- 500 g malai
- 250 g telemea de oaie
- 1 l smantana
- 200 g unt
- 500 g cas
Mod de preparare :
Se pune la fiert, la foc mic, smantana si 100 g unt, iar cand incepe sa fiarba, se adauga malaiul in ploaie, amestecindu-se continuu. Se marunteste telemeaua, se adauga la mamaliga si se lasa sa fiarba. Se serveste presarat cu cas proaspat si stropit cu restul de unt topit.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana