Dificultate: redusa
Ingrediente :
- 500 g malai
- 250 g telemea de oaie
- 1 l smantana
- 200 g unt
- 500 g cas
Mod de preparare :
Se pune la fiert, la foc mic, smantana si 100 g unt, iar cand incepe sa fiarba, se adauga malaiul in ploaie, amestecindu-se continuu. Se marunteste telemeaua, se adauga la mamaliga si se lasa sa fiarba. Se serveste presarat cu cas proaspat si stropit cu restul de unt topit.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă