De cand au aparut ciresele, le-am mancat pe saturate. De cele mai multe ori direct din punga, in drum pe casa, dar si intr-o tarta delicioasa sau simple, dintr-un bol mare cat casa, tolaniti pe canapea. Insa o reteta sarata cu cirese n-am mai incercat niciodata, si azi s-a dovedit a fi ziua aia cu noroc, cand am facut incercarea si m-am minunat de rezultat!
Am amestecat intr-un bol incapator 2 maini de rucola, 1 avocado micut si bine copt, taiat in cubulete, 200g cirese, vreo 50g de pui afumat, feliat subtire, o jumatate de ceapa rosie mititica, feliata la fel de subtire si cateva migdale tocate, for some crunch.
Am botezat toata afacerea cu un dressing facut dintr-o lingura de sos de soia, o lingura de ulei de masline, 1 lingurita de zeama de lamaie si una de otet balsamic + sare & piper proaspat macinat.
A iesit ceva mult mai bun decat ma asteptam - combinatia e geniala! You HAVE to try!

Mai multe retete faine puteti descoperi pe blogul leblogpiquant.blogspot.com
Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023