O reteta delicioasa si inovativa de salata de pui cu cirese

De cand au aparut ciresele, le-am mancat pe saturate. De cele mai multe ori direct din punga, in drum pe casa, dar si intr-o tarta delicioasa sau simple, dintr-un bol mare cat casa, tolaniti pe canapea. Insa o reteta sarata cu cirese n-am mai incercat niciodata, si azi s-a dovedit a fi ziua aia cu noroc, cand am facut incercarea si m-am minunat de rezultat!

Am amestecat intr-un bol incapator 2 maini de rucola, 1 avocado micut si bine copt, taiat in cubulete, 200g cirese, vreo 50g de pui afumat, feliat subtire, o jumatate de ceapa rosie mititica, feliata la fel de subtire si cateva migdale tocate, for some crunch.

Am botezat toata afacerea cu un dressing facut dintr-o lingura de sos de soia, o lingura de ulei de masline, 1 lingurita de zeama de lamaie si una de otet balsamic + sare & piper proaspat macinat.

A iesit ceva mult mai bun decat ma asteptam - combinatia e geniala! You HAVE to try!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Roșu în gât: Ce afecțiuni poate indica? Editura CUANTIC a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

Mai multe retete faine puteti descoperi pe blogul leblogpiquant.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri