12:06, 30 Iunie 2011 publicat în Retete culinare

O reteta delicioasa si inovativa de salata de pui cu cirese

De cand au aparut ciresele, le-am mancat pe saturate. De cele mai multe ori direct din punga, in drum pe casa, dar si intr-o tarta delicioasa sau simple, dintr-un bol mare cat casa, tolaniti pe canapea. Insa o reteta sarata cu cirese n-am mai incercat niciodata, si azi s-a dovedit a fi ziua aia cu noroc, cand am facut incercarea si m-am minunat de rezultat!

Am amestecat intr-un bol incapator 2 maini de rucola, 1 avocado micut si bine copt, taiat in cubulete, 200g cirese, vreo 50g de pui afumat, feliat subtire, o jumatate de ceapa rosie mititica, feliata la fel de subtire si cateva migdale tocate, for some crunch.

Am botezat toata afacerea cu un dressing facut dintr-o lingura de sos de soia, o lingura de ulei de masline, 1 lingurita de zeama de lamaie si una de otet balsamic + sare & piper proaspat macinat.

Citeste si:
Dan Bujor - Povestea unor mâini de aur, experte în tehnica...
Dan Bujor - Povestea unor...

A iesit ceva mult mai bun decat ma asteptam - combinatia e geniala! You HAVE to try!

Mai multe retete faine puteti descoperi pe blogul leblogpiquant.blogspot.com

Citeste si:
Cum să obţii un bronz sănătos care se menţine pe termen lung
Cum să obţii un bronz sănătos...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri