De cand au aparut ciresele, le-am mancat pe saturate. De cele mai multe ori direct din punga, in drum pe casa, dar si intr-o tarta delicioasa sau simple, dintr-un bol mare cat casa, tolaniti pe canapea. Insa o reteta sarata cu cirese n-am mai incercat niciodata, si azi s-a dovedit a fi ziua aia cu noroc, cand am facut incercarea si m-am minunat de rezultat!
Am amestecat intr-un bol incapator 2 maini de rucola, 1 avocado micut si bine copt, taiat in cubulete, 200g cirese, vreo 50g de pui afumat, feliat subtire, o jumatate de ceapa rosie mititica, feliata la fel de subtire si cateva migdale tocate, for some crunch.
Am botezat toata afacerea cu un dressing facut dintr-o lingura de sos de soia, o lingura de ulei de masline, 1 lingurita de zeama de lamaie si una de otet balsamic + sare & piper proaspat macinat.
A iesit ceva mult mai bun decat ma asteptam - combinatia e geniala! You HAVE to try!
Mai multe retete faine puteti descoperi pe blogul leblogpiquant.blogspot.com
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !