Ingrediente:
- 100g unt moale
- 100g parmezan ras
- 100g faina
- 100g gris
- 7 oua
- supa de pui
- nucsoara
- sare, piper.
Mod de preparare:
Amestecam ouale cu parmezanul ras, apoi adaugam untul. Se inglobeaza si faina, grisul, nucsoara, sarea si piperul. Omogenizam compozitia cu ajutorul mixerului. Compozitia rezultata se intinde in tava tapetata cu hartie de copt. Lasam timp de 12 minute, in cuptorul preincalzit, la 200C. Dupa ce scoatem blatul din cuptor, taiem cubulete de aproximativ 1cm. Facem o supa de pui (eu am avut niste aripioare pe care le-am fiert cu legumele: morcov, ceapa, telina, patrunjel, 2 rosii, leustean), pe care apoi o strecuram si o amestecam cu patratelele de aluat. Mai lasam 4-5 min pe foc sa mai traga un clocot impreuna. Aceasta supa este un fel de ciorba de galuste. Se serveste calda! Supa este nemaipomenit de gustoasa!
Mai multe retete simple puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare