Avem nevoie de:
- cartofi
- mustar
- ulei
- sare
- piper
- oregano
- patrunjel
- boia (iute sau dulce)
- praf de usturoi
Mod de preparare:
Se curata cartofii apoi se taie in sferturi sau cuburi (dupa preferinta) si se pun intr-o tava. Se face un sos din mustar, ulei, sare, piper, oregano, patrunjel si praf de usturoi. Sosul se va turna peste cartofi si se vor amesteca bine. Peste cartofi se presara boia, apoi se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 1 ora si 20minute.
Dupa 40 minute se mai amesteca cartofii, iar dupa alte 30 se da folia la o parte pentru a se rumeni cartofii. Se servesc cu smantana si muraturi. Pentru a fi o reteta de post se renunta la smantana si se mananca doar cu muraturi.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.