Avem nevoie de:
- cartofi
- mustar
- ulei
- sare
- piper
- oregano
- patrunjel
- boia (iute sau dulce)
- praf de usturoi
Mod de preparare:
Se curata cartofii apoi se taie in sferturi sau cuburi (dupa preferinta) si se pun intr-o tava. Se face un sos din mustar, ulei, sare, piper, oregano, patrunjel si praf de usturoi. Sosul se va turna peste cartofi si se vor amesteca bine. Peste cartofi se presara boia, apoi se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 1 ora si 20minute.
Dupa 40 minute se mai amesteca cartofii, iar dupa alte 30 se da folia la o parte pentru a se rumeni cartofii. Se servesc cu smantana si muraturi. Pentru a fi o reteta de post se renunta la smantana si se mananca doar cu muraturi.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară