Avem nevoie de:
- cartofi
- mustar
- ulei
- sare
- piper
- oregano
- patrunjel
- boia (iute sau dulce)
- praf de usturoi
Mod de preparare:
De incercat la cina: Vinete umplute pane

Se curata cartofii apoi se taie in sferturi sau cuburi (dupa preferinta) si se pun intr-o tava. Se face un sos din mustar, ulei, sare, piper, oregano, patrunjel si praf de usturoi. Sosul se va turna peste cartofi si se vor amesteca bine. Peste cartofi se presara boia, apoi se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 1 ora si 20minute.
Dupa 40 minute se mai amesteca cartofii, iar dupa alte 30 se da folia la o parte pentru a se rumeni cartofii. Se servesc cu smantana si muraturi. Pentru a fi o reteta de post se renunta la smantana si se mananca doar cu muraturi.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Cartofi mozaic

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?