Dificultate: redusa
Ingrediente:
Ceai și cafea pentru momente din viață

- 20 g ciocolata
- 430 ml lapte
- 50 g margarina
- 2 oua
- 2 banane
- 1 kiwi
- 1 plic cu praf de blat
- 1 plic cu praf crema
- fulgi de ciocolata
Mod de preparare:
Se pregateste blatul din: praful de blat, amestecat cu margarina, ouale si 30 ml lapte. Se amesteca bine sau se mixeaza pana se obtine o compozitie omogena. Compozitia obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptor timp de 30 minute. Se curata bananele si kiwi si se taie bucatele. Dupa ce s-a scos din cuptor, prajitura se lasa 10 minute la racit, iar apoi, cu o lingura se scoate miezul lasand un cm adancime. Se adauga bucatelele de banane si kiwi si se orneaza mijlocul blatului. Intre timp se face crema: praful crema se amesteca cu 400 ml lapte si se mixeaza timp de 5 minute, apoi se pune ciocolata si fulgii de ciocolata si se adauga peste banane si kiwi. Dupa ce s-a turnat crema se pun deasupra firimiturile blatului care au fost scoase inainte cu lingura si astfel rezulta un musuroi de furnica. Se da la rece 2 ore.
Rețetă de primăvară: sufleu de urzici la cuptor

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?