Dificultate: medie
- 1 ceapa potrivita
- 2 morcovi decojiti, taiati marunt
- 1 mana de orez
- 2 linguri ulei pentru calit
- 1-2 L de apa
- suc de rosii dupa gust
- bors
Perisoare:
- 1/2 Kg carne tocata
- 1 mana de orez
- miezul de la o felie de paine, inmuiat in apa si stors
- bine
- 1 ou
- patrunjel tocat
- ceapa tocata
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pregatesc perisoarele astfel: se amesteca toate ingredientele, si apoi se formeaza cu mana (uda, pentru a nu se lipi) din compozitie bilute de marimea unei nuci. Ciorba se prepara astfel: ceapa se spala si se taie fideluta si se caleste in ulei incins. Se adauga morcovii taiati cubulete si orezul, si se caleci 5 minute. Apoi se adauga apa si se lasa la fiert cam un sfert de ora, dupa care se pun perisoarele. Se lasa se fiarba, si dupa cateva clocote se adauga sucul de rosii si borsul. Se potriveste de sare si piper si se lasa pe foc pana cand perisoarele sunt fierte, iar la final se adauga patrunjel tocat.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară