Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 100 g branza de vaci
- 100 g cascaval ras
- 100 g telemea rasa
- 2 oua mari
- 50 g faina
- marar
Mod de preparare:
Se amesteca bine, cu dosul furculitei, branza de vaci, cu telemeaua rasa si cascavalul. Se adauga ouale intregi, faina si mararul tocat marunt. Compozitia trebuie sa fie mai consistenta. Se modeleaza gogosile in forma de bila si se dau prin faina. Se pregatesc toate si se asaza pe masa. Intr-o cratita se pune la incins uleiul si se adauga gogosile. Se intorc, ca sa se rumeneasca frumos de jur imprejur. Se
servesc fierbinti ca aperitiv.
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !