Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 100 g branza de vaci
- 100 g cascaval ras
- 100 g telemea rasa
- 2 oua mari
- 50 g faina
- marar
Mod de preparare:
Se amesteca bine, cu dosul furculitei, branza de vaci, cu telemeaua rasa si cascavalul. Se adauga ouale intregi, faina si mararul tocat marunt. Compozitia trebuie sa fie mai consistenta. Se modeleaza gogosile in forma de bila si se dau prin faina. Se pregatesc toate si se asaza pe masa. Intr-o cratita se pune la incins uleiul si se adauga gogosile. Se intorc, ca sa se rumeneasca frumos de jur imprejur. Se
servesc fierbinti ca aperitiv.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare