Iata o reteta interesanta de gogosi pripite cu branza. Un aperitiv care va incanta toti musafirii!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 100 g branza de vaci
  • 100 g cascaval ras
  • 100 g telemea rasa
  • 2 oua mari
  • 50 g faina
  • marar

Mod de preparare:

Se amesteca bine, cu dosul furculitei, branza de vaci, cu telemeaua rasa si cascavalul. Se adauga ouale intregi, faina si mararul tocat marunt. Compozitia trebuie sa fie mai consistenta. Se modeleaza gogosile in forma de bila si se dau prin faina. Se pregatesc toate si se asaza pe masa. Intr-o cratita se pune la incins uleiul si se adauga gogosile. Se intorc, ca sa se rumeneasca frumos de jur imprejur. Se
servesc fierbinti ca aperitiv.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri