Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 100 g branza de vaci
- 100 g cascaval ras
- 100 g telemea rasa
- 2 oua mari
- 50 g faina
- marar
Mod de preparare:
Se amesteca bine, cu dosul furculitei, branza de vaci, cu telemeaua rasa si cascavalul. Se adauga ouale intregi, faina si mararul tocat marunt. Compozitia trebuie sa fie mai consistenta. Se modeleaza gogosile in forma de bila si se dau prin faina. Se pregatesc toate si se asaza pe masa. Intr-o cratita se pune la incins uleiul si se adauga gogosile. Se intorc, ca sa se rumeneasca frumos de jur imprejur. Se
servesc fierbinti ca aperitiv.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.