Dificultate: redusa
Ingrediente:
Blat:
- 5 oua
- 3 linguri de apa
- 2 linguri cacao
- 8 linguri zahar
- 8 linguri faina
Crema:
- 1 ou
- 150 g margarina
- 350 g zahar
- 4 linguri de ness
- 500 ml frisca batuta
- 1 esenta de rom
Mod de preparare:
Se pregateste blatul. Se bat ouale cu zahar, se adauga treptat faina, cacao si apa. Se asaza intr-o tava si se coace la foc potrivit. Intre timp, se prepara crema. Se amesteca oul cu margarina, treptat se adauga zaharul si se pune pe aburi pana se ingroasa. Se ia de pe foc, se adauga ness-ul si dupa ce se raceste, se amesteca cu frisca batuta. Blatul se insiropeaza bine cu esenta de rom, se intinde crema si deasupra frisca batuta. Se da la rece, cateva ore. Se poate orna cu ciocolatata rasa.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei