Se curata cartofi,se spala cu apa rece de mai multe ori pana apa ramane limpede pentru ca contin foarte mult
amidon. Se taie cubulete si se pune la fiert cu putina sare.Dupa fierbere se mixeaza cu unt si lapte pina rezulta o spuma cremoasa. Se adauga diferite ingrediente care pot sa ii faca mai gustosi, mai pufosi sau mai cremosi.Adaugam brinza ceder,mozzorella,bacon prajit si uscat,patrunjel tocat,si se amesteca impreuna.
Se pot servi ca si garnitura la diferite feluri principale cu carne , ciuperci etc.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară