Sufleu de cartofi

12:06, 6 Iunie 2011 publicat în Retete culinare

O reteta delicioasa de sufleu de cartofi

Ingrediente:

  • 500g cartofi
  • 150g cascaval ras
  • 150ml smantana
  • 3 oua
  • 4 cepe
  • 2 linguri pasta de tomate
  • ulei,sare,piper si marar verde tocat

Mod de preparare:

Citeste si:
Ce să faci în grădină la final de noiembrie?
Ce să faci în grădină la...

Fierbem cartofii in apa cu sare.Ii pasam apoi ii amestecam cu 100g cascaval ras,smantana,galbenusurile ,albusurile spuma si mararul verde tocat.Mixam bine.Adaugam sare si piper. Ungem o forma cu unt si o tapetam cu faina.Turnam compozitia ,deasupra presaram 50g cascaval ras si bagam 20 de minute la cuptor.Intre timp caleste ceapa tocata marunt,adaugi pasta de tomate ,putina apa si amesteci bine. Scoti tava din cuptor si deasupra intinzi uniform ceapa.Mai lasi 10 minute .Mie mi-a cam crescut de la albusurile spuma.Servesti taiat in patrate potrivite.

Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com

Citeste si:
Imunitatea copilului tău: cum o protejezi și cum o întărești pentru...
Imunitatea copilului tău: cum...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri