Ingrediente:
- 500g cartofi
- 150g cascaval ras
- 150ml smantana
- 3 oua
- 4 cepe
- 2 linguri pasta de tomate
- ulei,sare,piper si marar verde tocat
Mod de preparare:
Fierbem cartofii in apa cu sare.Ii pasam apoi ii amestecam cu 100g cascaval ras,smantana,galbenusurile ,albusurile spuma si mararul verde tocat.Mixam bine.Adaugam sare si piper. Ungem o forma cu unt si o tapetam cu faina.Turnam compozitia ,deasupra presaram 50g cascaval ras si bagam 20 de minute la cuptor.Intre timp caleste ceapa tocata marunt,adaugi pasta de tomate ,putina apa si amesteci bine. Scoti tava din cuptor si deasupra intinzi uniform ceapa.Mai lasi 10 minute .Mie mi-a cam crescut de la albusurile spuma.Servesti taiat in patrate potrivite.
Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară