Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250 g spanac
- 1 salata verde
- 1 lingura ulei
- 2 fire usturoi verde
- 1 varf de cutit de piper
- 1 praf de sare
- 1 lingura zeama de lamaie
- 1 legatura ceapa verde
Mod de prepare:
Spalati bine legumele. Taiati rondele ceapa si usturoiul verde. Frunzele de spanac si salata verde se rup fasii mici. Se pun toate intr-un bol, se condimenteaza, se toarna zeama de lamaie si se amesteca bine.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana