Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 bucati mari piept de pui la gratar
- 3 rosii
- 2 legaturi ceapa verde
- 1 cana boabe porumb dulce
- 250 g de branza de vaci
- 1/2 cana boabe fasole neagra (fiarta)
- 1 salata verde
Sosul:
- zeama de la o lamaie
- 1 lingurita pudra de chili
- 1/2 lingurita chimion
- ulei
Mod de preparare:
Pieptul de pui se frige pe gratar, dupa care se lasa sa se raceasca si se taie fasii. Rosiile si ceapa se spala bine si se taie bucati. Intr-un bol se amesteca rosiile, ceapa, porumbul, branza taiata cubulete, fasolea fiarta, salata verde rupta fasii si carnea de pui. Separat se prepara sosul si se toarna peste salata.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară