Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 bucati mari piept de pui la gratar
- 3 rosii
- 2 legaturi ceapa verde
- 1 cana boabe porumb dulce
- 250 g de branza de vaci
- 1/2 cana boabe fasole neagra (fiarta)
- 1 salata verde
Sosul:
- zeama de la o lamaie
- 1 lingurita pudra de chili
- 1/2 lingurita chimion
- ulei
Mod de preparare:
Pieptul de pui se frige pe gratar, dupa care se lasa sa se raceasca si se taie fasii. Rosiile si ceapa se spala bine si se taie bucati. Intr-un bol se amesteca rosiile, ceapa, porumbul, branza taiata cubulete, fasolea fiarta, salata verde rupta fasii si carnea de pui. Separat se prepara sosul si se toarna peste salata.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.