Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 bucati mari piept de pui la gratar
- 3 rosii
- 2 legaturi ceapa verde
- 1 cana boabe porumb dulce
- 250 g de branza de vaci
- 1/2 cana boabe fasole neagra (fiarta)
- 1 salata verde
Sosul:
- zeama de la o lamaie
- 1 lingurita pudra de chili
- 1/2 lingurita chimion
- ulei
Mod de preparare:
Pieptul de pui se frige pe gratar, dupa care se lasa sa se raceasca si se taie fasii. Rosiile si ceapa se spala bine si se taie bucati. Intr-un bol se amesteca rosiile, ceapa, porumbul, branza taiata cubulete, fasolea fiarta, salata verde rupta fasii si carnea de pui. Separat se prepara sosul si se toarna peste salata.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei