Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 bucati mari piept de pui la gratar
- 3 rosii
- 2 legaturi ceapa verde
- 1 cana boabe porumb dulce
- 250 g de branza de vaci
- 1/2 cana boabe fasole neagra (fiarta)
- 1 salata verde
Sosul:
- zeama de la o lamaie
- 1 lingurita pudra de chili
- 1/2 lingurita chimion
- ulei
Mod de preparare:
Pieptul de pui se frige pe gratar, dupa care se lasa sa se raceasca si se taie fasii. Rosiile si ceapa se spala bine si se taie bucati. Intr-un bol se amesteca rosiile, ceapa, porumbul, branza taiata cubulete, fasolea fiarta, salata verde rupta fasii si carnea de pui. Separat se prepara sosul si se toarna peste salata.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse