Repede-repede va povestesc reteta asta si fug la un somnic odihnitor :) Va asigur ca este o minunatie si pana la ea eu nu prea gustam ciorbele de peste. Dar de atunci incoace ciorba de peste a ajuns rapid in topul preferatelor mele. Iata simplitate de reteta!
Ingrediente:
- 200 grame de ceapa
- 3 catei de usturoi mari
- o legatura de patrunjel verde
- 200 grame de rosii bucati (proaspete sau conserva)
- 2 morcovi
- 2 linguri de pasta de tomate
- 100 grame de vin alb
- file de peste
- oregano, sos iute de chilli, cimbru
- sare si piper
Caliti mai intai putin de tot ceapa si usturoiul. Adaugati morcovii taiati cubulete si mai caliti putin pana lasa culoare. Adaugati apoi rosiile si sosul tomat, vinul si apa. Dati in clocot si adaugati pestele taiat cubulete.Adaugati apoi condimentele si la final, inainte sa luati ciorba de pe foc, patrunjelul verde.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară