Repede-repede va povestesc reteta asta si fug la un somnic odihnitor :) Va asigur ca este o minunatie si pana la ea eu nu prea gustam ciorbele de peste. Dar de atunci incoace ciorba de peste a ajuns rapid in topul preferatelor mele. Iata simplitate de reteta!
Ingrediente:
Sfaturi utile ca să nu vă îngrășați în vacanța de Paște și 1 Mai

- 200 grame de ceapa
- 3 catei de usturoi mari
- o legatura de patrunjel verde
- 200 grame de rosii bucati (proaspete sau conserva)
- 2 morcovi
- 2 linguri de pasta de tomate
- 100 grame de vin alb
- file de peste
- oregano, sos iute de chilli, cimbru
- sare si piper
Caliti mai intai putin de tot ceapa si usturoiul. Adaugati morcovii taiati cubulete si mai caliti putin pana lasa culoare. Adaugati apoi rosiile si sosul tomat, vinul si apa. Dati in clocot si adaugati pestele taiat cubulete.Adaugati apoi condimentele si la final, inainte sa luati ciorba de pe foc, patrunjelul verde.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
4 idei de mâncăruri sănătoase pe care le poți prepara pe grătar

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili