IN ACEST ARTICOL:
Iata o reteta consistenta si foarte gustoasa de sufleu de paste.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei rosu si 1 verde
  • 1 lingura ulei
  • 500 g carne tocata
  • 70 g pasta de rosii
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 200 g cascaval
  • 300 ml smantana
  • 9 foi lasagna

Mod de preparare:

Se spala legumele si se curata. Ceapa se taie inele subtiri, iar ardeii fasii si se pun la calit in ulei incins. Se adauga carnea apoi pasta de rosii, sare, piper si boia. Cascavalul se da pe razatoare. Foile de lasagna se oparesc 3-5 min, apoi se scurg. Intr-o tava se pun 4 linguri de smantana apoi foi de lasagna si carne tocata. Se repeta operatia. Peste ultimele foi de lasagna se presara cascavalul ras si se toarna smantana ramasa. Se pune la cuptor 50 min.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri