Cremesul este o prajitura savuroasa si lejera.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 400 g faina
  • 500 ml lapte
  • 250 g margarina
  • 2 oua
  • 1 pachet praf de copt
  • 300 g zahar tos
  • 3 linguri miere
  • 1 plic budinca de vanilie

Mod de preparare:

Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma. Se adauga apoi galbenusurile, mierea, 100 g faina si praful de copt. Aluatul obtinut se imparte in 4 parti egale din care se fac 4 foi si se coc pe fundul tavii aproximativ 15-20 minute, fiecare. Crema se prepara din margarina amestecata cu 200 g zaha, iar apoi se adauga peste budinca racita(care anterior a fost pregatita conform instructiunilor de pe plic).Crema se pune intre foile coapte si prajitura este gata!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri