Cremesul este o prajitura savuroasa si lejera.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 400 g faina
  • 500 ml lapte
  • 250 g margarina
  • 2 oua
  • 1 pachet praf de copt
  • 300 g zahar tos
  • 3 linguri miere
  • 1 plic budinca de vanilie

Mod de preparare:

Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma. Se adauga apoi galbenusurile, mierea, 100 g faina si praful de copt. Aluatul obtinut se imparte in 4 parti egale din care se fac 4 foi si se coc pe fundul tavii aproximativ 15-20 minute, fiecare. Crema se prepara din margarina amestecata cu 200 g zaha, iar apoi se adauga peste budinca racita(care anterior a fost pregatita conform instructiunilor de pe plic).Crema se pune intre foile coapte si prajitura este gata!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cremes.