Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 file de somon
- sare
- piper
- 3 lingurite condiment amestecat (chimen, rozmarin, cimbru)
- ulei de masline
- 1 ceapa verde taiata marunt
- 1 portocala
- 10 masline verzi
- 1 lingurita suc de portocale
- 1 lingurita suc de lamaie
Mod de preparare:
Fileurile de peste se ung cu ulei si se condimenteaza cu sare, piper si amestecul de condimente. Se incalzeste cuptorul, iar cand s-a incins, se introduce somonul pentru 20 de minute. Intre timp se prepara sosul de portocale. Ceapa se taie marunt, iar portocala bucatele. Intr-un vas se amesteca ceapa, portocala, maslinele tocate, sucul de portocala si cel de lamaie, sare si piper. cand somnul s-a rumenit se scoate din cuptor si se serveste cu sos alaturi.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare