Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 file de somon
- sare
- piper
- 3 lingurite condiment amestecat (chimen, rozmarin, cimbru)
- ulei de masline
- 1 ceapa verde taiata marunt
- 1 portocala
- 10 masline verzi
- 1 lingurita suc de portocale
- 1 lingurita suc de lamaie
Mod de preparare:
Fileurile de peste se ung cu ulei si se condimenteaza cu sare, piper si amestecul de condimente. Se incalzeste cuptorul, iar cand s-a incins, se introduce somonul pentru 20 de minute. Intre timp se prepara sosul de portocale. Ceapa se taie marunt, iar portocala bucatele. Intr-un vas se amesteca ceapa, portocala, maslinele tocate, sucul de portocala si cel de lamaie, sare si piper. cand somnul s-a rumenit se scoate din cuptor si se serveste cu sos alaturi.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară