Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 file de somon
- sare
- piper
- 3 lingurite condiment amestecat (chimen, rozmarin, cimbru)
- ulei de masline
- 1 ceapa verde taiata marunt
- 1 portocala
- 10 masline verzi
- 1 lingurita suc de portocale
- 1 lingurita suc de lamaie
Mod de preparare:
Fileurile de peste se ung cu ulei si se condimenteaza cu sare, piper si amestecul de condimente. Se incalzeste cuptorul, iar cand s-a incins, se introduce somonul pentru 20 de minute. Intre timp se prepara sosul de portocale. Ceapa se taie marunt, iar portocala bucatele. Intr-un vas se amesteca ceapa, portocala, maslinele tocate, sucul de portocala si cel de lamaie, sare si piper. cand somnul s-a rumenit se scoate din cuptor si se serveste cu sos alaturi.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?