Ingrediente:
- 1 piept de pui
- sare/piper
- 2 albusuri
- 3 linguri amidon alimentar
Pentru sos:
- 3 linguri pasta tomate
- 1 lingura otet de vin
- 1 lingurita miere
- 3 linguri sos de soia
- 1 lingurita ghimbir
- 1 ceapa tocata marunt
- 1 lingurita praf usturoi
- 2-3 lingurite susan
- sare, piper
Taiati felii pieptul de pui si condimentati-l cu sare si piper. Bateti albusurile cu amidon si putina sare. Treceti carnea prin amestec si prajiti-o in ulei incins pana se rumeneste. Intre timp amestecati ingredientele pentru sos. Se serveste cu orez, carnea de pui taiata felii si cu sos langa.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani
Un cabinet de avocat din Iași vă va ajuta să înființați o societate în deplină legalitate!
Cum te simți cu adevărat? – un experiment psihologic inedit
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024