Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 400 g faina
- 500 ml lapte
- 250 g margarina
- 2 oua
- 1 pachet praf de copt
- 300 g zahar tos
- 3 linguri miere
- 1 plic budinca de vanilie
Mod de preparare:
Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma. Se adauga apoi galbenusurile, mierea, 100 g faina si praful de copt. Aluatul obtinut se imparte in 4 parti egale din care se fac 4 foi si se coc pe fundul tavii aproximativ 15-20 minute, fiecare. Crema se prepara din margarina amestecata cu 200 g zaha, iar apoi se adauga peste budinca racita(care anterior a fost pregatita conform instructiunilor de pe plic).Crema se pune intre foile coapte si prajitura este gata!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.