Dificultate: redusa
Ingrediente:
Șase pași către dieta unui adult sănătos

- 400 g faina
- 500 ml lapte
- 250 g margarina
- 2 oua
- 1 pachet praf de copt
- 300 g zahar tos
- 3 linguri miere
- 1 plic budinca de vanilie
Mod de preparare:
Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma. Se adauga apoi galbenusurile, mierea, 100 g faina si praful de copt. Aluatul obtinut se imparte in 4 parti egale din care se fac 4 foi si se coc pe fundul tavii aproximativ 15-20 minute, fiecare. Crema se prepara din margarina amestecata cu 200 g zaha, iar apoi se adauga peste budinca racita(care anterior a fost pregatita conform instructiunilor de pe plic).Crema se pune intre foile coapte si prajitura este gata!
O gustare dulce pentru Dragobete

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?