Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 400 g faina
- 500 ml lapte
- 250 g margarina
- 2 oua
- 1 pachet praf de copt
- 300 g zahar tos
- 3 linguri miere
- 1 plic budinca de vanilie
Mod de preparare:
Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma. Se adauga apoi galbenusurile, mierea, 100 g faina si praful de copt. Aluatul obtinut se imparte in 4 parti egale din care se fac 4 foi si se coc pe fundul tavii aproximativ 15-20 minute, fiecare. Crema se prepara din margarina amestecata cu 200 g zaha, iar apoi se adauga peste budinca racita(care anterior a fost pregatita conform instructiunilor de pe plic).Crema se pune intre foile coapte si prajitura este gata!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară