Chiftelute de dovlecel cu sos de usturoi

12:06, 9 Iunie 2011 publicat în Retete culinare

O retete interesanta de chiftelute de dovlecel cu sos de usturoi

Ingrediente chiftelute:

  • 2 dovlecei mai marisori
  • 3 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • faina
  • ulei
  • sare,piper,delikat.

Dovleceii se spala si se dau pe razatoarea mare.Se storc bine in palma apoi se amesteca cu usturoiul pisat,patrunjelul tocat si celelalte ingrediente. Faina se pune cat sa iasa un aluat moale.Se omogenizeaza. Se incinge uleiul in tigaie si cu ajutorul unei lingure,luam compozitie si punem la prajit. Se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti apoi se scot pe un servetel ca sa se mai absoarba uleiul.

Citeste si:
Chiftelute de legume | Retete de diversificare
Chiftelute de legume | Retete...

Pentru sos:

  • 3-4 catei usturoi
  • delikat
  • 1 lingura ulei de masline
  • 200g smantana.

Se piseaza usturoiul,se amesteca cu delikat si ulei apoi se adauga smantana.Se amesteca bine.

Citeste si:
Pui cu rosii si orez | Retete de diversificare
Pui cu rosii si orez | Retete...

Aici sunt gata.Au fost foarte,foarte bune!

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri