Ingrediente chiftelute:
- 2 dovlecei mai marisori
- 3 catei usturoi
- patrunjel verde
- 2 oua
- faina
- ulei
- sare,piper,delikat.
Dovleceii se spala si se dau pe razatoarea mare.Se storc bine in palma apoi se amesteca cu usturoiul pisat,patrunjelul tocat si celelalte ingrediente. Faina se pune cat sa iasa un aluat moale.Se omogenizeaza. Se incinge uleiul in tigaie si cu ajutorul unei lingure,luam compozitie si punem la prajit. Se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti apoi se scot pe un servetel ca sa se mai absoarba uleiul.
Pentru sos:
- 3-4 catei usturoi
- delikat
- 1 lingura ulei de masline
- 200g smantana.
Se piseaza usturoiul,se amesteca cu delikat si ulei apoi se adauga smantana.Se amesteca bine.
Aici sunt gata.Au fost foarte,foarte bune!
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?