Avem nevoie de:
- 300g conopida fiarta
- 2 morcovi fierti
- 5 cartofi fierti
- sare
- piper
- maioneza
Mod de preparare:
Se paseaza toate legumele (conopida, morcov, cartifi) si se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca apoi cu maioneza preparata dintr-un ou, mustar si ulei. Se da la rece. Se serveste pe paine ornata cu ceapa rosie, dar se poate consuma si fara.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă