Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 700 g. cartofi noi
- 100 g. ceapa
- 25 g. faina
- boia de ardei
- 50 ml. ulei
- sare
- tarhon
- frunze de telina
- bors sau suc de lamaie
- 150 ml. smantana
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie in bucatele. Faina se rumeneste putin pe foc, se adauga ulei, ceapa si boiaua si se amesteca. Se stinge cu 1,5 l apa fierbinte si se lasa la foc. Cand da in clocot se adauga cartofii si se lasa la fiert cam 15 minute. Se condimenteaza si se acreste dupa gust cu bors sau suc de lamaie, eventual se mai adauga apa daca este prea deasa. Ciorba se drege cu smantana, se presara tarhon si frunzele de telina tocate marunt.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor