Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 700 g. cartofi noi
- 100 g. ceapa
- 25 g. faina
- boia de ardei
- 50 ml. ulei
- sare
- tarhon
- frunze de telina
- bors sau suc de lamaie
- 150 ml. smantana
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie in bucatele. Faina se rumeneste putin pe foc, se adauga ulei, ceapa si boiaua si se amesteca. Se stinge cu 1,5 l apa fierbinte si se lasa la foc. Cand da in clocot se adauga cartofii si se lasa la fiert cam 15 minute. Se condimenteaza si se acreste dupa gust cu bors sau suc de lamaie, eventual se mai adauga apa daca este prea deasa. Ciorba se drege cu smantana, se presara tarhon si frunzele de telina tocate marunt.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.