12:05, 30 Mai 2011 publicat în Retete culinare

O reteta delicioasa de papanasi cu inghetata

Salutare oameni buni,

Un desert cred ca nu srica nimanui, poate diabeticilor :). Cred ca acesta va va placea si cred ca o sa-l incercati pentru ca e prea bun. Niste papanasi "mai branzosi" fara praf de copt si fara multa faina cu cate un cleste de inghetata calare deasupra.

Facem compozitia papanasilor cu 500g branza de vaci, 2 linguri de faina, un ou (sau doua), 2-3 linguri de zahar si esenta de vanilie. Se amesteca toate foarte bine pana se creeaza compozitia potrivita.

Citeste si:
Budinca de gris cu mere | Retete de diversificare
Budinca de gris cu mere |...

Apoi ne pudram cu putina faina pe maini, si luam la modelat papanasii, in ce forma dorim noi apoi ii asezam intr-o tigaie cu ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti. Le scoate si le lasam sa se odihneasca pe niste servetele intr-o farfurie cand s-au gatit. Acesti papanasi sunt buni cu orice, cu dulceata, frisca din smantana sau cum i-am papat eu, cu inghetata.

Yummy!

Citeste si:
Calatorie gastronomica: 12 deserturi divine de Craciun, care se...
Calatorie gastronomica: 12...

Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri