Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 700 g. cartofi noi
- 100 g. ceapa
- 25 g. faina
- boia de ardei
- 50 ml. ulei
- sare
- tarhon
- frunze de telina
- bors sau suc de lamaie
- 150 ml. smantana
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie in bucatele. Faina se rumeneste putin pe foc, se adauga ulei, ceapa si boiaua si se amesteca. Se stinge cu 1,5 l apa fierbinte si se lasa la foc. Cand da in clocot se adauga cartofii si se lasa la fiert cam 15 minute. Se condimenteaza si se acreste dupa gust cu bors sau suc de lamaie, eventual se mai adauga apa daca este prea deasa. Ciorba se drege cu smantana, se presara tarhon si frunzele de telina tocate marunt.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei