Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg de cartofi
- 100 g unt
- cascaval ras
- 300 g ceapa
- 100 g mazare
- 250 g morcovi
- 1 legatura de patrunjel
- 100 g telina
- pesmet
- 50 g pasta de rosii
- 15 g faina
- sare
- nucsoara rasa
Mod de preparare:
Se curata cartofii de coaja, se spala, se taie rondele si se fierb in apa cu sare. Ceapa si zarzavatul se spala si se curata. Dupa ce au fiert,cartofii se scurg de apa si, cat sunt inca fierbinti se zdrobesc cu presa pentru pireu. Se amesteca cu 50 g de unt si cun nucsoara. Ceapa se toaca marunt si se caleste putin, dupa care se adauga zarzavatul dat prin razatoarea mare si mazarea. Se calesc toate pana devin moi. Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet se asaza un strat de piure de cartofi, apoi zarzavaturile si mazarea si alt strat de cartofi. Pasta de rosii se subtiaza cu apa, se amesteca cu faina si se toarna peste musacaua de cartofi cu legume. Se adauga cascavalul ras si se da la cuptorul incins.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară