Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg de cartofi
- 100 g unt
- cascaval ras
- 300 g ceapa
- 100 g mazare
- 250 g morcovi
- 1 legatura de patrunjel
- 100 g telina
- pesmet
- 50 g pasta de rosii
- 15 g faina
- sare
- nucsoara rasa
Mod de preparare:
Se curata cartofii de coaja, se spala, se taie rondele si se fierb in apa cu sare. Ceapa si zarzavatul se spala si se curata. Dupa ce au fiert,cartofii se scurg de apa si, cat sunt inca fierbinti se zdrobesc cu presa pentru pireu. Se amesteca cu 50 g de unt si cun nucsoara. Ceapa se toaca marunt si se caleste putin, dupa care se adauga zarzavatul dat prin razatoarea mare si mazarea. Se calesc toate pana devin moi. Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet se asaza un strat de piure de cartofi, apoi zarzavaturile si mazarea si alt strat de cartofi. Pasta de rosii se subtiaza cu apa, se amesteca cu faina si se toarna peste musacaua de cartofi cu legume. Se adauga cascavalul ras si se da la cuptorul incins.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?