Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg. ciuperci
- 100 g. ceapa
- 100 g. ardei grasi
- 300 g. rosii coapte bine
- 50 ml. ulei
- 1 legatura de patrunjel
- sare
- boia de ardei
Mod de preparare:
Se taie ceapa fin si se caleste in ulei. Ardeiul se taie cubulete si se adauga peste ceapa. Se adauga o lingurita de boia. Se curata ciupercile de coaja si se taie bucatele, inclusiv coditele. Se pun peste ceapa calita, se amesteca bine si se lasa sa se caleasca impreuna pana ce scade lichidul. cand tocanita este aproape gata se adauga rosiile decojite si taiate in bucatele. Se fierb impreuna cateva minute, dupa care se presara deasupra verdeata spalata si tocata marunt. Se serveste cu mamaliga calda.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.