Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg. ciuperci
- 100 g. ceapa
- 100 g. ardei grasi
- 300 g. rosii coapte bine
- 50 ml. ulei
- 1 legatura de patrunjel
- sare
- boia de ardei
Mod de preparare:
Se taie ceapa fin si se caleste in ulei. Ardeiul se taie cubulete si se adauga peste ceapa. Se adauga o lingurita de boia. Se curata ciupercile de coaja si se taie bucatele, inclusiv coditele. Se pun peste ceapa calita, se amesteca bine si se lasa sa se caleasca impreuna pana ce scade lichidul. cand tocanita este aproape gata se adauga rosiile decojite si taiate in bucatele. Se fierb impreuna cateva minute, dupa care se presara deasupra verdeata spalata si tocata marunt. Se serveste cu mamaliga calda.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară