Dificultate: redusa
Ingrediente:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

- 1 kg. ciuperci
- 100 g. ceapa
- 100 g. ardei grasi
- 300 g. rosii coapte bine
- 50 ml. ulei
- 1 legatura de patrunjel
- sare
- boia de ardei
Mod de preparare:
Se taie ceapa fin si se caleste in ulei. Ardeiul se taie cubulete si se adauga peste ceapa. Se adauga o lingurita de boia. Se curata ciupercile de coaja si se taie bucatele, inclusiv coditele. Se pun peste ceapa calita, se amesteca bine si se lasa sa se caleasca impreuna pana ce scade lichidul. cand tocanita este aproape gata se adauga rosiile decojite si taiate in bucatele. Se fierb impreuna cateva minute, dupa care se presara deasupra verdeata spalata si tocata marunt. Se serveste cu mamaliga calda.
Ce spun unghiile despre sănătatea ta? Simptome ale unghiilor pe...

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?