Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 kg cartofi noi
- 1 kg carne tocata
- 1ceapa mijlocie
- 2 linguri smantana
- 2linguri ulei
- cascaval sau mozzarella
- boia dulce
- sare
- piper
- unt
Mod de preparare:
Curatati cartofii de coaja, ii spalati si ii taiati in 4 bucati, dupa care ii puneti la fiert in apa cu sare. Taiati marunt ceapa, o caliti in putin ulei, apoi adaugati carnea tocata si condimentele. Se rumeneste pana cand carne prinde culoare. Dupa ce cartofii au fiert, se strecoara si se amesteca cu 1 lingura de unt, sare, piper si smanatana. Asezati carnea si cartofii intr-o tava pentru cuptor astfel: puneti un strat de cartofi, apoi unul de carne tocata si tot asa pana se termina carnea. Ultimul strat trebuie sa fie un strat de cartofi, peste care puneti mozzarrella sau cascaval ras. Tava se lasa la cuptor aproximativ 15 minute, atat cat se topeste cascavalul sau mozzarella.
Incearca si aceasta reteta de musaca de cartofi cu linte!
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei