Dificultate: medie
Ingrediente:
- 500 g cartofi
- 200 g linte
- 1 ceapa
- 2 linguri ulei
- 1 lingura de pesmet
- 1 lingura de bulion
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii se fierb cu coaja, se curata si se taie felii. Lintea se fierbe din timp, se scurge si se trece prin masina de tocat carne.Ceapa se caleste intr-o tigaie, se adauga lintea si se mai lasa cateva minute pe foc, se adauga sare si piper. Se tapeaza o oala, se presara pesmet, se aseaza un rand de cartofi, unul de linte si asa mai departe. Bulionul se dilueaza intr-o cana de apa, care se toarna peste compozitie, dupa care se da la cuptor. Cand musacaua este gata se poate presara patrunjel deasupra.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!