Dificultate: medie
Ingrediente:
- 500 g cartofi
- 200 g linte
- 1 ceapa
- 2 linguri ulei
- 1 lingura de pesmet
- 1 lingura de bulion
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii se fierb cu coaja, se curata si se taie felii. Lintea se fierbe din timp, se scurge si se trece prin masina de tocat carne.Ceapa se caleste intr-o tigaie, se adauga lintea si se mai lasa cateva minute pe foc, se adauga sare si piper. Se tapeaza o oala, se presara pesmet, se aseaza un rand de cartofi, unul de linte si asa mai departe. Bulionul se dilueaza intr-o cana de apa, care se toarna peste compozitie, dupa care se da la cuptor. Cand musacaua este gata se poate presara patrunjel deasupra.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară