Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 2 oua batute bine
- faina alba
- fulgi de porumb
- sare,piper.
- pasta de hrean
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie feli nu prea subtiri,se bate cu ciocanul de snitele,se condimenteaza cu sare si piper.Se da deoparte pentru citeva minute. Se ia fiecare snitel in parte si se unge usor pe fiecare parte cu pasta de hrean.Se da prin faina,ou,fulgi de porumb maruntit. Se prajeste in ulei incins pe amandoua partile. Se scurg pe un servetel de bucatarie. Daca doriti sa reduceti din calori,va sfatuiesc sa-l dati la cuptor pe o folie de aluminiu neunsa,pentru circa 25 minute la 180 grade/350 F.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară