Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 2 oua batute bine
- faina alba
- fulgi de porumb
- sare,piper.
- pasta de hrean
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

Pieptul de pui se taie feli nu prea subtiri,se bate cu ciocanul de snitele,se condimenteaza cu sare si piper.Se da deoparte pentru citeva minute. Se ia fiecare snitel in parte si se unge usor pe fiecare parte cu pasta de hrean.Se da prin faina,ou,fulgi de porumb maruntit. Se prajeste in ulei incins pe amandoua partile. Se scurg pe un servetel de bucatarie. Daca doriti sa reduceti din calori,va sfatuiesc sa-l dati la cuptor pe o folie de aluminiu neunsa,pentru circa 25 minute la 180 grade/350 F.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
10 rețete internaționale de salată îndrăgite de români

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?