Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 2 oua batute bine
- faina alba
- fulgi de porumb
- sare,piper.
- pasta de hrean
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie feli nu prea subtiri,se bate cu ciocanul de snitele,se condimenteaza cu sare si piper.Se da deoparte pentru citeva minute. Se ia fiecare snitel in parte si se unge usor pe fiecare parte cu pasta de hrean.Se da prin faina,ou,fulgi de porumb maruntit. Se prajeste in ulei incins pe amandoua partile. Se scurg pe un servetel de bucatarie. Daca doriti sa reduceti din calori,va sfatuiesc sa-l dati la cuptor pe o folie de aluminiu neunsa,pentru circa 25 minute la 180 grade/350 F.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei