Dificultate: medie
Ingrediente:
- 500 g cartofi
- 200 g linte
- 1 ceapa
- 2 linguri ulei
- 1 lingura de pesmet
- 1 lingura de bulion
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii se fierb cu coaja, se curata si se taie felii. Lintea se fierbe din timp, se scurge si se trece prin masina de tocat carne.Ceapa se caleste intr-o tigaie, se adauga lintea si se mai lasa cateva minute pe foc, se adauga sare si piper. Se tapeaza o oala, se presara pesmet, se aseaza un rand de cartofi, unul de linte si asa mai departe. Bulionul se dilueaza intr-o cana de apa, care se toarna peste compozitie, dupa care se da la cuptor. Cand musacaua este gata se poate presara patrunjel deasupra.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare