Dificultate: medie
Ingrediente:
- 500 g cartofi
- 200 g linte
- 1 ceapa
- 2 linguri ulei
- 1 lingura de pesmet
- 1 lingura de bulion
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii se fierb cu coaja, se curata si se taie felii. Lintea se fierbe din timp, se scurge si se trece prin masina de tocat carne.Ceapa se caleste intr-o tigaie, se adauga lintea si se mai lasa cateva minute pe foc, se adauga sare si piper. Se tapeaza o oala, se presara pesmet, se aseaza un rand de cartofi, unul de linte si asa mai departe. Bulionul se dilueaza intr-o cana de apa, care se toarna peste compozitie, dupa care se da la cuptor. Cand musacaua este gata se poate presara patrunjel deasupra.
Angajații din România ar putea beneficia de încă o zi liberă
Șir de cutremure în Arad și Dâmbovița, în mai puțin de o zi. Ce magnitudini au avut seismele
Greva generală afectează şi școlile speciale: părinții au fost chemați să-și ia copiii acasă
Angajații din Sănătate amenință cu proteste. Vor să strângă semnături pentru greva generală