Avem nevoie de:
- 500g cartofi
- 200g legume mexicane
- broccoli
- 1 lingura faina
- ulei
- sare
- piper
- busuioc
- praf de usturoi
- apa
Mod de preparare:
Pregătirea de primăvară: 3 proceduri care reduc stratul adipos și...

Cartofii se curata, se taie sferturi si se pun la fier in apa cu sare. Se fierb separat si legumele si broccolii. In timp ce legumele fierb se face un sos alb: punem 2 linguri ulei intr-o cratita, adaugam faina si amestecam bine sa nu se faca cocoloase, apoi adaugam apa calduta amestecand continuu pana devine un sos de consistenta unei smantani. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de usturoi si busuioc uscat. Intr-un vas de Jena uns cu ulei se pun cartofii, apoi legumele si amestecam usor. Peste acestea adaugam sosul si dam la cuptor pentru 20-25minute. Se servesc cu salata.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Lecitina: îmbunătățește memoria, imunitatea și sănătatea ficatului

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?