Avem nevoie de:
- 500g cartofi
- 200g legume mexicane
- broccoli
- 1 lingura faina
- ulei
- sare
- piper
- busuioc
- praf de usturoi
- apa
Mod de preparare:
Cartofii se curata, se taie sferturi si se pun la fier in apa cu sare. Se fierb separat si legumele si broccolii. In timp ce legumele fierb se face un sos alb: punem 2 linguri ulei intr-o cratita, adaugam faina si amestecam bine sa nu se faca cocoloase, apoi adaugam apa calduta amestecand continuu pana devine un sos de consistenta unei smantani. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de usturoi si busuioc uscat. Intr-un vas de Jena uns cu ulei se pun cartofii, apoi legumele si amestecam usor. Peste acestea adaugam sosul si dam la cuptor pentru 20-25minute. Se servesc cu salata.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei