Avem nevoie de:
- 500g cartofi
- 200g legume mexicane
- broccoli
- 1 lingura faina
- ulei
- sare
- piper
- busuioc
- praf de usturoi
- apa
Mod de preparare:
Cartofii se curata, se taie sferturi si se pun la fier in apa cu sare. Se fierb separat si legumele si broccolii. In timp ce legumele fierb se face un sos alb: punem 2 linguri ulei intr-o cratita, adaugam faina si amestecam bine sa nu se faca cocoloase, apoi adaugam apa calduta amestecand continuu pana devine un sos de consistenta unei smantani. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de usturoi si busuioc uscat. Intr-un vas de Jena uns cu ulei se pun cartofii, apoi legumele si amestecam usor. Peste acestea adaugam sosul si dam la cuptor pentru 20-25minute. Se servesc cu salata.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana