Avem nevoie de:
- 500g cartofi
- 200g legume mexicane
- broccoli
- 1 lingura faina
- ulei
- sare
- piper
- busuioc
- praf de usturoi
- apa
Mod de preparare:
Cartofii se curata, se taie sferturi si se pun la fier in apa cu sare. Se fierb separat si legumele si broccolii. In timp ce legumele fierb se face un sos alb: punem 2 linguri ulei intr-o cratita, adaugam faina si amestecam bine sa nu se faca cocoloase, apoi adaugam apa calduta amestecand continuu pana devine un sos de consistenta unei smantani. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de usturoi si busuioc uscat. Intr-un vas de Jena uns cu ulei se pun cartofii, apoi legumele si amestecam usor. Peste acestea adaugam sosul si dam la cuptor pentru 20-25minute. Se servesc cu salata.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare