Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 morcovi
- 1 radacina patrunjel
- 4 cartofi
- 1/4 varza
- o mana fasole
- o mana de mazare boabe
- 2 oua
- 2 linguri faina
- 1 lingura branza rasa
- 1 lingura pesmet
- 2 linguri ulei
- sare
Mod de preparare:
Legumele se spala si se curata. Se pun la fiert,in apa cu sare: morcovii, patrunjelul, cartofii, varza (oparita inainte), fasolea verde si mazarea. Se scurg bine de apa si se toaca marunt, mai putin mazarea. Separat se amesteca o lingura de faina cu doua oua, se adauga amestecul de legume, branza rasa si sare. Se formeaza apoi snitele si se dau prin pesmet. Se rumenesc in ulei bine incins sau se pun intr-o tava si se dau la cuptor.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!