Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 morcovi
- 1 radacina patrunjel
- 4 cartofi
- 1/4 varza
- o mana fasole
- o mana de mazare boabe
- 2 oua
- 2 linguri faina
- 1 lingura branza rasa
- 1 lingura pesmet
- 2 linguri ulei
- sare
Mod de preparare:
Legumele se spala si se curata. Se pun la fiert,in apa cu sare: morcovii, patrunjelul, cartofii, varza (oparita inainte), fasolea verde si mazarea. Se scurg bine de apa si se toaca marunt, mai putin mazarea. Separat se amesteca o lingura de faina cu doua oua, se adauga amestecul de legume, branza rasa si sare. Se formeaza apoi snitele si se dau prin pesmet. Se rumenesc in ulei bine incins sau se pun intr-o tava si se dau la cuptor.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?