Snitel din legume

12:04, 12 Aprilie 2011 publicat în Retete culinare

Iata o varianta sanatoasa a clasicul snitel din carne, snitelul din legume. Snitelul din legume este foarte gustos si simplu de preparat.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Ce să faci în grădină la final de noiembrie?
Ce să faci în grădină la...
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 4 cartofi
  • 1/4 varza
  • o mana fasole
  • o mana de mazare boabe
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura branza rasa
  • 1 lingura pesmet
  • 2 linguri ulei
  • sare

Mod de preparare:

Legumele se spala si se curata. Se pun la fiert,in apa cu sare: morcovii, patrunjelul, cartofii, varza (oparita inainte), fasolea verde si mazarea. Se scurg bine de apa si se toaca marunt, mai putin mazarea. Separat se amesteca o lingura de faina cu doua oua, se adauga amestecul de legume, branza rasa si sare. Se formeaza apoi snitele si se dau prin pesmet. Se rumenesc in ulei bine incins sau se pun intr-o tava si se dau la cuptor.

Citeste si:
Imunitatea copilului tău: cum o protejezi și cum o întărești pentru...
Imunitatea copilului tău: cum...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri