Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 morcovi
- 1 radacina patrunjel
- 4 cartofi
- 1/4 varza
- o mana fasole
- o mana de mazare boabe
- 2 oua
- 2 linguri faina
- 1 lingura branza rasa
- 1 lingura pesmet
- 2 linguri ulei
- sare
Mod de preparare:
Legumele se spala si se curata. Se pun la fiert,in apa cu sare: morcovii, patrunjelul, cartofii, varza (oparita inainte), fasolea verde si mazarea. Se scurg bine de apa si se toaca marunt, mai putin mazarea. Separat se amesteca o lingura de faina cu doua oua, se adauga amestecul de legume, branza rasa si sare. Se formeaza apoi snitele si se dau prin pesmet. Se rumenesc in ulei bine incins sau se pun intr-o tava si se dau la cuptor.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana