Pentru zilele de post va recomandam o reteta simpla, dar foarte sanatoasa si aromata:broccoli cu ceapa la tigaie.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...
  • 250 g broccoli
  • 1 ceapa potrivita
  • 4 lingurite de ulei de masline
  • 2 linguri sos de soia
  • 3 lingurite sos de chili dulce

Mod de preparare:

Alegeti buchetele de broccoli, le spalati si le scurtgeti de apa. Curatati ceapa si o taiati in opt. Intr-o tigaie, incingeti uleiul si rumeniti ceapa si broccoli, 2-3 minute. Adaugati apoi sosul de soia si cel de chili si amestecati. Serviti fierbinte, garnisit cu verdeata tocata marunt.

Citeste si:
Cum poți mânca mai sănătos de Paște
 Cum poți mânca mai sănătos...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri