Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 rosii carnoase
- 2 cepe
- 2 dovlecei
- 1 vanata
- 1 ardei capia rosu
- 2 catei de usturoi
- 3 linguri de ulei de masline
- 1 foaie de dafin
- 1 legatura de patrunjel
Mod de preparare:
Rosiile se oparesc, se curata de pielite, se taie in doua, li se scot semintele, apoi se taie in bucati. Cepele se curata si se taie solzisori. Dovleceii, vanata si ardeiul se taie cubulete. Usturoiul se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie se incinge uleiul, se calesc vinetele, apoi se adauga ardeii, dovleceii, ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile si foaia de dafin si se lasa la fiert, la foc mediu, timp de 40 de minute. Se asezoneaza cu sare si piper. Se poate presara patrunjel tocat. Ghiveciul se serveste cu paine prajita.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare