Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 rosii carnoase
- 2 cepe
- 2 dovlecei
- 1 vanata
- 1 ardei capia rosu
- 2 catei de usturoi
- 3 linguri de ulei de masline
- 1 foaie de dafin
- 1 legatura de patrunjel
Mod de preparare:
Rosiile se oparesc, se curata de pielite, se taie in doua, li se scot semintele, apoi se taie in bucati. Cepele se curata si se taie solzisori. Dovleceii, vanata si ardeiul se taie cubulete. Usturoiul se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie se incinge uleiul, se calesc vinetele, apoi se adauga ardeii, dovleceii, ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile si foaia de dafin si se lasa la fiert, la foc mediu, timp de 40 de minute. Se asezoneaza cu sare si piper. Se poate presara patrunjel tocat. Ghiveciul se serveste cu paine prajita.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.