Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 rosii carnoase
- 2 cepe
- 2 dovlecei
- 1 vanata
- 1 ardei capia rosu
- 2 catei de usturoi
- 3 linguri de ulei de masline
- 1 foaie de dafin
- 1 legatura de patrunjel
Mod de preparare:
Rosiile se oparesc, se curata de pielite, se taie in doua, li se scot semintele, apoi se taie in bucati. Cepele se curata si se taie solzisori. Dovleceii, vanata si ardeiul se taie cubulete. Usturoiul se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie se incinge uleiul, se calesc vinetele, apoi se adauga ardeii, dovleceii, ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile si foaia de dafin si se lasa la fiert, la foc mediu, timp de 40 de minute. Se asezoneaza cu sare si piper. Se poate presara patrunjel tocat. Ghiveciul se serveste cu paine prajita.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară