Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g. zarzavat (morcov si patrunjel)
- 400 g. ceapa
- 500 g. ardei grasi
- 200 g. gogosari
- 400 g. vinete mici
- 700 g. rosii bine coapte
- 200 g. orez
- 50 ml. ulei
- 1 legatura de patrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Legumele se curata si se spala. Morcovii si patrunjelul se dau prin razatoarea mare, ceapa se taie in pestisori, vinetele in cubulete. Ardeii si gogosarii se coc in cuptor, se curata de pielita si fara cotor, se taie in fasii. Intr-o cratita se fierb morcovii si patrunjelul in 100 ml. apa, se adauga ceapa si cand s-a muiat se adauga pe rand vinetele, ardeii si ultima data rosiile. Se fierb toate impreuna pana scade aproape complet lichidul lasat de ele, pe urma se toarna 100 ml. ulei. Separat, se fierbe orezul in apa cu putina sare pana bobul este moale. Se scurge de apa si orezul fiert si se amesteca in ghiveciul de legume. La final se adauga frunezele de patrunjel tocate marunt.
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor
Cei 6 supereroi: Poveștile celor șase copii care au învins, chiar și la 540 de grame de viață. Aparatura medicală de ultimă generație îi ajută pe prematuri să meargă acasă