Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 cepe
- 2 morcovi
- radacina telina
- 1 ardei
- 3-4 cartofi
- bulion pentru ciorba
- un pic de ulei
- leustean
- 1 cana zeama de varza
- tarhon
- sare
Mod de preparare:
Legumele se spala, cartofii se curata de coaja si se spala si ei. Ceapa se taie solzisori, morcovii rondele, telina, ardeiul si cartofii cubulete. Ceapa, morcovul, telina si ardeiul tocate marunt se pun intr-o oala cu putin ulei si se calesc pret de 5 minute. Se adauga apa, sare si se lasa sa fiarba pana cand morcovul este aproape facut. Se adauga rosiile, iar apoi cartofii taiati cubulete. Se mai lasa la foc pana cand si acestia sunt fierti, iar apoi se adauga zeama de varza. La final se adauga tarhon pisat si supita este gata.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară