Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 cepe
- 2 morcovi
- radacina telina
- 1 ardei
- 3-4 cartofi
- bulion pentru ciorba
- un pic de ulei
- leustean
- 1 cana zeama de varza
- tarhon
- sare
Mod de preparare:
Legumele se spala, cartofii se curata de coaja si se spala si ei. Ceapa se taie solzisori, morcovii rondele, telina, ardeiul si cartofii cubulete. Ceapa, morcovul, telina si ardeiul tocate marunt se pun intr-o oala cu putin ulei si se calesc pret de 5 minute. Se adauga apa, sare si se lasa sa fiarba pana cand morcovul este aproape facut. Se adauga rosiile, iar apoi cartofii taiati cubulete. Se mai lasa la foc pana cand si acestia sunt fierti, iar apoi se adauga zeama de varza. La final se adauga tarhon pisat si supita este gata.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă