Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 400 g cartofi
- 2 ardei grasi
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- 1 lingura de unt sau margarina
- 1 litru de apa fiarta cu Vegeta
- sare
- piper
- 200 g smantana proaspata
- patrunjel tocat
- susan
Mod de preparare:
Cartofii se spala, se curata de pielita si se taie in sferturi. Ardeii se taie in doua, se curata de seminte si de nervuri si se taie in bucatele mici. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Se caleste ceapa si usturoiul in ulei bine incins, se adauga jumatate din cartofi si ardeii. Cand cartofii devin sticlosi, se pune apa fiarta cu Delikat si se lasa totul sa fiarba la foc potrivit, timp de 15 minute. Se trece supa prin sita si se potriveste cu sare si piper. Cartofii ramasi se prajesc pana devin aurii, apoi se presara pe ei susanul. Se adauga la supa smantana, cartofii prajiti si patrunjelul tocat.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.