Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 400 g cartofi
- 2 ardei grasi
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- 1 lingura de unt sau margarina
- 1 litru de apa fiarta cu Vegeta
- sare
- piper
- 200 g smantana proaspata
- patrunjel tocat
- susan
Mod de preparare:
Cartofii se spala, se curata de pielita si se taie in sferturi. Ardeii se taie in doua, se curata de seminte si de nervuri si se taie in bucatele mici. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Se caleste ceapa si usturoiul in ulei bine incins, se adauga jumatate din cartofi si ardeii. Cand cartofii devin sticlosi, se pune apa fiarta cu Delikat si se lasa totul sa fiarba la foc potrivit, timp de 15 minute. Se trece supa prin sita si se potriveste cu sare si piper. Cartofii ramasi se prajesc pana devin aurii, apoi se presara pe ei susanul. Se adauga la supa smantana, cartofii prajiti si patrunjelul tocat.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?