Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 pui intreg
- 1 ardei
- 1 ceapa
- ulei
- 1 lingurita zahar
- 1 lingurita mustar
- 2 linguri vermut
- 2 linguri smantana
- sare
- piper
Mod de preparare:
Puiul se spala, se curata si se taie bucati. Intr-o cratita, se rumenesc bucatile de pui. Ceapa se taie marunt si se adauga peste bucatile de pui. Ardeiul se curata si el, se taie si se adauga peste carnde si ceapa. Deasupra se toarna 1 lingurita de zahar, sare si piper. Tigaia se acopera bine si se pune la fiert jumatate de ore. Separat, se amesteca mustar, vermut si smantana si se toarna peste carne dupa care se mai lasa 5 minute pe foc.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.