Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 pui intreg
- 1 ardei
- 1 ceapa
- ulei
- 1 lingurita zahar
- 1 lingurita mustar
- 2 linguri vermut
- 2 linguri smantana
- sare
- piper
Mod de preparare:
Puiul se spala, se curata si se taie bucati. Intr-o cratita, se rumenesc bucatile de pui. Ceapa se taie marunt si se adauga peste bucatile de pui. Ardeiul se curata si el, se taie si se adauga peste carnde si ceapa. Deasupra se toarna 1 lingurita de zahar, sare si piper. Tigaia se acopera bine si se pune la fiert jumatate de ore. Separat, se amesteca mustar, vermut si smantana si se toarna peste carne dupa care se mai lasa 5 minute pe foc.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară