Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 pui intreg
- 1 ardei
- 1 ceapa
- ulei
- 1 lingurita zahar
- 1 lingurita mustar
- 2 linguri vermut
- 2 linguri smantana
- sare
- piper
Mod de preparare:
Puiul se spala, se curata si se taie bucati. Intr-o cratita, se rumenesc bucatile de pui. Ceapa se taie marunt si se adauga peste bucatile de pui. Ardeiul se curata si el, se taie si se adauga peste carnde si ceapa. Deasupra se toarna 1 lingurita de zahar, sare si piper. Tigaia se acopera bine si se pune la fiert jumatate de ore. Separat, se amesteca mustar, vermut si smantana si se toarna peste carne dupa care se mai lasa 5 minute pe foc.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare