Ingrediente:
- 1 lgt boia
- 1 lgt sofran
- 1-2 catei de usturoi
- 2 linguri suc de lamaie
- 2 bucati piept de pui
- 200 g macaroane
- 1 ardei gras rosu
- 1 ceapa tocata fin
- 2 lg miere
- 1 lg mustar frantuzesc (cu boabe intregi)
- 2 linguri suc de lamaie
- sare si piper
Amesteci boiaua, sofranul, usturoiul, si sucul de lamaie intr-un bol. Adaugi sare si piper dupa gust. Amestecul asta il masezi bine in carnita de pui si il lasi la macerat 3 ore in frigider. Prajesti puiul si fierbi macaroanele.
Amesteci ardeiul tocat, cu ceapa si cu macaroanele. Intr-un bol mic amesteci mierea, mustarul si zeama de lamaie si il torni peste paste. La final adaugi pieptul de pui taiat cubulete.
Mai multe retete interesante puteti descoperi pe amainbucatarie.blogspot.com
Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023