Ingrediente:
- 1 lgt boia
- 1 lgt sofran
- 1-2 catei de usturoi
- 2 linguri suc de lamaie
- 2 bucati piept de pui
- 200 g macaroane
- 1 ardei gras rosu
- 1 ceapa tocata fin
- 2 lg miere
- 1 lg mustar frantuzesc (cu boabe intregi)
- 2 linguri suc de lamaie
- sare si piper
Amesteci boiaua, sofranul, usturoiul, si sucul de lamaie intr-un bol. Adaugi sare si piper dupa gust. Amestecul asta il masezi bine in carnita de pui si il lasi la macerat 3 ore in frigider. Prajesti puiul si fierbi macaroanele.
Amesteci ardeiul tocat, cu ceapa si cu macaroanele. Intr-un bol mic amesteci mierea, mustarul si zeama de lamaie si il torni peste paste. La final adaugi pieptul de pui taiat cubulete.
Mai multe retete interesante puteti descoperi pe amainbucatarie.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară