Ingrediente:
- 1 lgt boia
- 1 lgt sofran
- 1-2 catei de usturoi
- 2 linguri suc de lamaie
- 2 bucati piept de pui
- 200 g macaroane
- 1 ardei gras rosu
- 1 ceapa tocata fin
- 2 lg miere
- 1 lg mustar frantuzesc (cu boabe intregi)
- 2 linguri suc de lamaie
- sare si piper
Amesteci boiaua, sofranul, usturoiul, si sucul de lamaie intr-un bol. Adaugi sare si piper dupa gust. Amestecul asta il masezi bine in carnita de pui si il lasi la macerat 3 ore in frigider. Prajesti puiul si fierbi macaroanele.
Amesteci ardeiul tocat, cu ceapa si cu macaroanele. Intr-un bol mic amesteci mierea, mustarul si zeama de lamaie si il torni peste paste. La final adaugi pieptul de pui taiat cubulete.
Mai multe retete interesante puteti descoperi pe amainbucatarie.blogspot.com
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!