E aproape vara, mancarurile simple si fara foc iau usor-usor locul celor gatite, potrivite mai curand pentru anotimpul rece, ma satur cu un sandvis sau o salata, exact precum aceasta care urmeaza si la care am folosit: sunca de porc (muschi tiganesc sau orice alt produs din carne de porc), castraveti murati, castraveti proaspeti, ardei rosu, ceapa verde, sos de maioneza cu mustar si iaurt, salata verde, cateva masline verzi, sare, piper alb.
Sunca de porc am taiat-o in suvite lunguiete, castravetii si ardeiul in cubulete, ceapa taiata marunt, maslinele taiate rondele sau cubulete la fel de mari ca si castravetii. Maioneza am amestecat-o cu o lingura de iaurt la portie, o lingurita de mustar, un praf de piper alb, un praf de sare.
Ingredientul principal si gustul predominant este de la sunca de porc.
Pofta buna! :)
Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul caietul-cu-retete.blogspot.com
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV