O reteta delicioasa de salata de porc

E aproape vara, mancarurile simple si fara foc iau usor-usor locul celor gatite, potrivite mai curand pentru anotimpul rece, ma satur cu un sandvis sau o salata, exact precum aceasta care urmeaza si la care am folosit: sunca de porc (muschi tiganesc sau orice alt produs din carne de porc), castraveti murati, castraveti proaspeti, ardei rosu, ceapa verde, sos de maioneza cu mustar si iaurt, salata verde, cateva masline verzi, sare, piper alb.

Sunca de porc am taiat-o in suvite lunguiete, castravetii si ardeiul in cubulete, ceapa taiata marunt, maslinele taiate rondele sau cubulete la fel de mari ca si castravetii. Maioneza am amestecat-o cu o lingura de iaurt la portie, o lingurita de mustar, un praf de piper alb, un praf de sare.
Ingredientul principal si gustul predominant este de la sunca de porc.

Pofta buna! :)

Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul caietul-cu-retete.blogspot.com

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri