Ingrediente:
Aluat:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

- 125g unt
- 250g faina
- 1ou
- sare
Umplutura:
- 400g ciuperci
- 3 cepe
- 200g smantana
- 3 oua
- sare
- piper
- patrunjel
- cascaval ras
Pentru aluat,se amesteca toate ingredientele si aluatul rezultat se da la rece pentru 30 de minute. Apoi taiem ceapa marunt si ciupercile la fel si le calim in putin ulei. Ouale le batem bine cu smantana. Dupa ce am calit ceapa si ciupercile,le amestecam cu ouale si smantana,patrunjelul tocat,saram si piperam. Scoatem aluatul de la rece si il intindem in forma.Apoi il intepam cu o furculita ca sa evitam umflarea lui la copt. Bagam 10 minute aluatul la copt la 180C. Apoi,scoatem forma din cuptor,si asezam umplutura.Deasupra,presaram cascaval ras. Bagam iar la cuptor aproximativ 40 min. Iese foarte, foarte buna!
Ce spun unghiile despre sănătatea ta? Simptome ale unghiilor pe...

Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili