Ingrediente:
Aluat:
- 125g unt
- 250g faina
- 1ou
- sare
Umplutura:
- 400g ciuperci
- 3 cepe
- 200g smantana
- 3 oua
- sare
- piper
- patrunjel
- cascaval ras
Pentru aluat,se amesteca toate ingredientele si aluatul rezultat se da la rece pentru 30 de minute. Apoi taiem ceapa marunt si ciupercile la fel si le calim in putin ulei. Ouale le batem bine cu smantana. Dupa ce am calit ceapa si ciupercile,le amestecam cu ouale si smantana,patrunjelul tocat,saram si piperam. Scoatem aluatul de la rece si il intindem in forma.Apoi il intepam cu o furculita ca sa evitam umflarea lui la copt. Bagam 10 minute aluatul la copt la 180C. Apoi,scoatem forma din cuptor,si asezam umplutura.Deasupra,presaram cascaval ras. Bagam iar la cuptor aproximativ 40 min. Iese foarte, foarte buna!
Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă