Ingrediente:
Aluat:
- 125g unt
- 250g faina
- 1ou
- sare
Umplutura:
- 400g ciuperci
- 3 cepe
- 200g smantana
- 3 oua
- sare
- piper
- patrunjel
- cascaval ras
Pentru aluat,se amesteca toate ingredientele si aluatul rezultat se da la rece pentru 30 de minute. Apoi taiem ceapa marunt si ciupercile la fel si le calim in putin ulei. Ouale le batem bine cu smantana. Dupa ce am calit ceapa si ciupercile,le amestecam cu ouale si smantana,patrunjelul tocat,saram si piperam. Scoatem aluatul de la rece si il intindem in forma.Apoi il intepam cu o furculita ca sa evitam umflarea lui la copt. Bagam 10 minute aluatul la copt la 180C. Apoi,scoatem forma din cuptor,si asezam umplutura.Deasupra,presaram cascaval ras. Bagam iar la cuptor aproximativ 40 min. Iese foarte, foarte buna!
Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară