Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 cartofi mari
- 2 cani branza de vaci
- 1 lingura margarina
- ½ lingurira sare
- ½ felie paine
- 1 ou crud
- 1 catel de usturoi
- 200 g smantana
Mod de preparare:
Se fierb cartofii in coaja, in apa cu putina sare. Se curata apoi de coaja, se taie in jumatati pe lungime si se scobesc la mijloc. Separat se prepara umplutura. Se piseaza branza cu o furculita, se amesteca cu oul, margarina, sarea si painea inmuiata in apa sau lapte. Se umplu cartofii cu acest amestec si se pun intr-o cratita unsa cu ulei. Deasupra cartofilor se toarna sos de usturoi si se da la cuptor pentru 20 de minute.
Cartofii se fierb în coajă cu puţină sare timp de 30-40 minute. Apoi se curăţă de coajă şi se taie în jumătăţi pe lungime şi se scobesc la mijloc. Separat se freacă cu furculiţa brânza de vaci, oul, margarina, sarea şi pâinea înmuiată. Se umple scobiturile cartofilor cu această umplutură şi se pun într-o cratiţă unsă cu ulei. Se prepara un sos de usturoi din smantana si usturoiul pistat. Peste cartofii umpluţi se toarnă sosul de usturoi şi se pune la cuptor 20 minute.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară