Dificultate: medie
Ingrediente:
- 2 bucati ananas
- 200 g orez
- 100 g sunca presata
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei gras verde
- 50 g migdale
- 30 g coriandru
- 10 g ghimbir
- 1 catel de usturoi
- ulei de porumb
- piper alb
- sare
- 400 ml supa de pui (din cub )
Mod de preparare:
Orezul se alege si se spala dupa care se fierbe in supa de pui. Se taie ananasul in doua si se scobeste, iar fructul rezultat se taie cuburi · Intr-o tigaie in ulei incins adaugam usturoiul si ghimbirul praspat taiat felii. Ardeii se taie cuburi si se adauga la usturoiul din tigaie alaturi de sunca taiata felii si de migdalele oparite si taiate felii. Amestecati bine toate ingredientele si le condimentati cu coriandru,piper alb dupa care lasati sa se raceasca si cu aceasta compozitie vom umple jumatatile de ananas.
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri
Copiii din Turcia și Siria sunt în risc vital. Salvați Copiii România anunță un mecanism de ajutor imediat