Dificultate: medie
Ingrediente:
- 2 bucati ananas
- 200 g orez
- 100 g sunca presata
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei gras verde
- 50 g migdale
- 30 g coriandru
- 10 g ghimbir
- 1 catel de usturoi
- ulei de porumb
- piper alb
- sare
- 400 ml supa de pui (din cub )
Mod de preparare:
Orezul se alege si se spala dupa care se fierbe in supa de pui. Se taie ananasul in doua si se scobeste, iar fructul rezultat se taie cuburi · Intr-o tigaie in ulei incins adaugam usturoiul si ghimbirul praspat taiat felii. Ardeii se taie cuburi si se adauga la usturoiul din tigaie alaturi de sunca taiata felii si de migdalele oparite si taiate felii. Amestecati bine toate ingredientele si le condimentati cu coriandru,piper alb dupa care lasati sa se raceasca si cu aceasta compozitie vom umple jumatatile de ananas.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana